Poduri rulante – Seria CLW / pana la 5 tone

Poduri rulante – Seria CLF / pana la 2 tone
27/05/2017
Poduri rulante – Seria CLN / pana la 2 tone
27/05/2017

Poduri rulante pana la 5 tone

Podurile rulante din seria CLW sunt destinate sa ridice sarcini de la 2000 kg la 5000 kg in mediul de productie cu ciclu inalt de regim si fiabilitate dovedita. Corpul podului rulant este fabricat complet din aluminiu si otel, fara componente din material plastic.

Electromotor

  • Motor trifazat  – cu o singura turatie sau doua turatii
  • Izolatie de clasa F
  • Grupa FEM 2m
  • Tensiunea standard de operare 230/400V, 3 faze, 50 Hz, alte tensiuni disponibila la cerere
  • Protectia motorului palanului IP 55 (IP 65 la cerere)
  • Podurile rulante 3000/4000/5000 au motor standard asistat de ventilator, pentru o mai buna racire si cicluri marite de lucru

Reductor
Reductoarele sunt proiectate in asa fel incat viteza podului rulant sa poata fi schimbata simplu prin marirea sau micsorarea numarului de componente din cutia de viteze. Reductoarele sunt fabricate din otel de mare rezistenta la tractiune si sunt tratate termic prin calire de durificare pentru a atinge durabililtate maxima.  Cu o alegere corecta a uleiului, podul rulant poate functiona in cadrul urmatorului domeniu de temperatura: -20°C la +50°C.

Frana podului rulant-105V DC de tip electromagnetic, ofera urmatoarele avantaje:

  • Putere mare de franare
  • Structura foarte puternica
  • Timp scurt de eliberare si cuplare

Frana este fabricata din aluminiu turnat in matrita pentru o buna disipare a caldurii si complet  incapsulat in rasini epoxidice. Discul de frana este fabricat din material fara azbest.

Protectia la suprasarcina:

Podurile rulante sunt de asemenea echipate cu ambreiaj cu alunecare fixat la 120% din limita sarcinii de lucru, pentru a impiedica supraincarcarea accidentala.

Grupa FEM: 2m

Datorita componentelor electrice de calitate superioara si a franei fiabile utilizate, PODEM garanteaza electropalanele de seria CLW pentru peste 240 operatiuni pe ora.

Siguranta:

Podurle rulante din seria CLW sunt furnizate standard cu comutatoare electrice de limitare sus si jos, pentru a impiedica deplasarea carligului si pentru a prelungi durata de functionare a ambreiajului si cutiei de viteze. Modelele de tipul N (cu carucior electric) au comutatoare de limitare a directiei, care împiedica rularea electropalanul în opritoarele capatului grinzii.

Sunt formate din doua micro-comutatoare care opereaza pe circuit auxiliar al contactorilor, micsorand puterea pe sensul de ridicare sau deplasare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (64 voturi, medie: 5,00 din 5 )
Se încarcă...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poduri rulante