Solutii performante si sfaturi competente. In domeniul vanzarilor de poduri rulante

D in 1994, DIOGHENIS reprezinta partenerul de incredere pentru manipularea si stivuirea marfurilor, solutii de acces la inaltime, service, reparatii, expertiza tehnica pentru utilaje de ridicat dar si formare profesionala in domeniu.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii tehnice de montaj si vanzari poduri rulante si electropalane.

Echipa de mentenanta si instalare este compusa din electricieni, mecanici, electromecanici si ingineri. Oferim consultanta si sfaturi in vederea achizitiei cat si suport tehnic pe toata durata derularii contractului.

Produsele noastre poartă marcajul CE pentru conformitate cu Directiva 2006/42 / CE privind mașinile, care furnizează baza de reglementare pentru cerințele de sănătate și siguranță la nivelul Uniunii Europene.

DIOGHENIS este intr-un parteneriat de succes cu fabrica de poduri rulante marca PODEM din Bulgaria. Produsele disponibile acopera o arie mare de cerinte. Avand o experienta de 50 de ani in productia de poduri rulante si electropalane, PODEM a reusit sa introduca pe o piata competitiva niste produse fiabile, usor de instalat si intretinut, rezistente si cu un cost scazut. Motoarele electrice sunt fabricate in Germania iar unele piese sunt deasemenea importate din Germania. Nivelul de calitate este unul la cel mai inalt nivel. Toate aceste beneficii sunt disponibile la un pret real si corect.

Poduri rulante