Componente macara – Alimentarea cu electricitate a macaralei

Componente macara – Mecanisme de actionare ale macaralei
27/05/2017
Componente macara – Comanda la distanta
27/05/2017

Alimentarea cu electricitate a macaralei

Sursa de alimentare la curent

La toate macaralele noi, se utilizeaza o alimentare de putere sigura si fiabila. Se recomanda in toate cazurile de modernizare a sistemelor existente.

Sistemul de conductori inclus este un model modern, cu protectie la accidente, cu colectoare de curent mobile, pentru alimentarea macaralelor si palanelor.

Îndeplinind standardele internationale, sistemul de conductori ofera garantia maxima impotriva contactelor accidentale nedorite, permite o asamblare rapida si o performanta de lucru fiabila.

Barele se furnizeaza cu conductori din banda de cupru, deja introdusi in carcasa izolata, pentru a fi asamblati în mod succesiv. Imbinarea electrica a conductorilor se face prin cuplarea placilor de legatura din cupru la sistem de surub-piulita. Acest ansamblu este acoperit cu o imbinare din material plastic izolat.

Barele se fabrica, in mod standard, cu lungimea de 4 m, cu 4 sau 5 conductori din cupru in cinci sectiuni diferite (de la 40 Amps. la 140 Amps.).

Caracteristici tehnice:

  • Siguranta – Datorita izolatiei sale externe, este o linie protejata. Este prima linie protejata fabricata cu benzi de etansare prin sistem de co-extrudare
  • Spatiu – Sistemul de conductori se potriveste in spatii mici prin comparatie cu alte sisteme de alimentare electrice conventionale.
  • Dilatare-contractie – Toate imbinarile sistemului actioneaza ca rosturi de expansiune, absorbind diferentele in lungime datorita dilatari-contractarii sistemului. Astfel, nu este nevoie de rosturi de expansiune „speciale”.
  • Largiri – Deoarece este un sistem modular, este posibil sa se largeasca sau micsoreze instalatia, prin adaugare sau eliminare de piste modulare.
  • Montaj– Este foarte usor si rapid: printr-o singura trecere, linia este gata de lucru.
  • Reparatii – Daca se rupe vreo sina, este usor de inlocuit cu una noua, fara a misca restul  sinelor din linie
  • Temperatura de lucru – de la -30ºC la +55ºC
  • Grad de protectie – IP 23
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 voturi, medie: 5,00 din 5 )
Se încarcă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poduri rulante