Poduri rulante – Seria CLF / pana la 2 tone

Poduri rulante cu lant
27/05/2017
Poduri rulante – Seria CLW / pana la 5 tone
27/05/2017

Poduri rulante pana la 2 tone – Seria CLF

Noua serie de electropalane cu lant– CLF asigura o solutie de ridicare fiabila de la 125 pana la 2000 kg pentru brate de macara sau poduri rulante. CLF seria inlocuieste bine cunoscuta CLN.

Avantaje-cheie ale seriei CLF:
• componente europene de calitate superioara
• model constructiv simplu
• program de livrare pe termen scurt
• preturi competitive pentru produse de cea mai buna calitate

Reductor (Cutie de viteze)
Complet închis si lubrifiat cu ulei permanent de înalta performanta . Angrenajele sunt din otel de mare rezistenta, asigurând fiabilitate si practic fara a necesita mentenanta in timpul functionarii. Punand accentul pe nevoile pietii, am redus nivelurile de zgomot si vibratii îndeplinind astfel asteptarile clientilor.

Motor de ridicare si deplasare
Motorul electric asincron trifazat cu rotor cilindric si disc de frana este disponibil in ambele tipuri, cu o singura turatie si cu doua turatii. Ca model standard beneficiaza de un nivel minim de protectie IP55, izolatie clasa F si regim de functionare S3.

Ghidaj de lant si roata de lant
Gidajul de lant calibrat cu precizie, ca optiune oferim comutator de limitare inferior si superior montat la aceasta parte.
Roata de lant pentru seriile CLF si CLW este prelucrata dintr-un singur bloc de metal, pentru a asigura durabilitate si a mentine utilizare libera.

Protectie la suprasarcina
Cuplajul cu decuplare seria CLF care functioneaza in baie de ulei cu forta de rezistenta minima. Este usor de reglat si impiedica supraincarcarea efectiva a electropalanului de catre operator protejand de asemenea si motorul de ridicare. Este necesara reajustarea dupa 20000 cicluri la motor

Tabloul de comanda electric
Toate electropalanele sunt echipate cu componente de calitate superioara montate pe o placa  de sprijin din otel. Standard se utilizeaza contactori Schneider (cu bobina de consum redus) . Tablourile sunt complet compatibile si interschimbabile cu o gama de modele de electropalane seria CLF. Orice cerinta speciala (telecomanda radio, viteza comandata prin convertizor de frecventa si alte solutii personalizate pentru clienti) se pot comanda la cerere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 voturi, medie: 5,00 din 5 )
Se încarcă...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poduri rulante